Subscribe:

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Έγιναν τα εγκαίνια του πρώτου Commercial Apple Authorised Training Centre

Με την καθοδήγηση και την αρωγή της iSquare, η Ελληνοαμερικανική Ένωση πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του Apple Authorised Training Centre της, του πρώτου Apple commercial training centre στην Ελλάδα. Το commercial training centre έρχεται να πλαισιώσει τα αντίστοιχα Apple educational training centre που ήδη λειτουργούν και απευθύνονται στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Πλέον τα επίσημα Apple Certifications θα μπορούν να παρέχονται μέσω των προγραμμάτων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, ενώ όλες οι εκπαιδεύσεις θα γίνονται από τους πιστοποιημένους Apple Certified Trainers της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που έχουν εκπαιδευτεί απευθείας από την Apple και σύμφωνα πάντα με τα υψηλά πρότυπά της.

Τα Apple Authorised Training Centers (AATC) απευθύνονται σε ιδιώτες που είτε χρησιμοποιούν για πρώτη φορά έναν υπολογιστή Mac είτε επιθυμούν να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις στα επαγγελματικά προγράμματα της Apple. Το πρόγραμμα μαθημάτων περιλαμβάνει πλήρη εκπαίδευση στο λειτουργικό σύστημα Mac OS X καθώς και σε βάθος εκπαίδευση των δημοφιλών, επαγγελματικών εφαρμογών της Apple.

Στη σύντομη ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της iSquare, κ. Κωστής Σταυρόπουλος, μίλησε με ενθουσιασμό για τη σημασία που έχει για την ελληνική αγορά ο θεσμός των Apple Authorised Training Centres για το ευρύ κοινό και εξέφρασε τη χαρά του που η αρχή γίνεται μέσω ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου φορέα, όπως είναι η Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Ο εξουσιοδοτημένος μεταπωλητής της iSquare, η εταιρία System Graph υποστήριξε την εκδήλωση με έκθεση προϊόντων. Η iSquare συνεχίζει να ενισχύει τις προσπάθειές της δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες χρήστες να γνωρίζουν και να πιστοποιηθούν πάνω στην τεχνολογία της Apple.