Subscribe:

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζεται κανονικά η συνεργασία Apple-Samsung!


Παρά τη συνεχή κλιμάκωση του δικαστικού πολέμου, η Apple και η Samsung παραμένουν στενοί συνεργάτες! Σύμφωνα με πληροφορίες από την αγορά της Άπω Ανατολής, η Samsung θα συνεχίσει να δίνει στην Apple επεξεργαστές για τα iPad και iPhone.

Ανώνυμος πληροφοριοδότης από εταιρεία που συνεργάζεται με τη Samsung λέει ότι η κορεάτικη εταιρεία ετοιμάζει αυτό τον καιρό τον τετραπύρηνο επεξεργαστή A6, ο οποίος θα ενσωματωθεί στο επόμενο iPhone και κατά πάσα πιθανότητα στο iPad 3. Η Samsung φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία παραγωγής σε εγκαταστάσεις που διατηρεί στο Austin του Texas.

Θα περίμενε κανείς η συνεχιζόμενη δικαστική διαμάχη να έχει επιπτώσεις στη συνεργασία των δύο εταιρειών. Πριν από λίγες εβδομάδες, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι η Apple θέλει να απεξαρτηθεί από τη Samsung και να στραφεί σε άλλους κατασκευαστές, όπως η TSMC. Τελικά, όμως, φαίνεται η Apple θα συνεχίσει να παραλαμβάνει hardware από τη Samsung. Η όλη κατάσταση αρχίζει να παίρνει πλέον σουρεαλιστικές διαστάσεις, όσο κι αν προσπαθούν οι δύο πλευρές να πείσουν το κοινό ότι "άλλο πράγμα η νομική εμπλοκή κι άλλο η συνεργασία".

Via:www.thegreekz.com