Subscribe:

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Google GALAXY Nexus, Android 4.0 πιο αληθινό όσο ποτέ!

Google GALAXY Nexus, πιο αληθινό όσο ποτέ
Το Google Galaxy Nexus είναι εδώ, παιδί της Google και της Samsung, παρά τις μερικές μέρες καθυστέρηση. Έτοιμοι για τα specs;
1.2GHz διπύρηνος επεξεργαστής με 1GB RAM, 4.65″ HD Super AMOLED οθόνη με ανάλυση 1280 x 720 pixels και το γνωστό contour display μαζί με Ice Cream Sandwich Android 4.0 τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου Nexus.
Δυστυχώς οι φήμες επαληθεύτηκαν και η συσκευή θα κυκλοφορεί με 5MP αισθητήρα στην κάμερα. Λίγη σημασία έχει όμως αφού είναι ικανός να τραβάει βίντεο στα 1080p στα 30fps. Τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά δεν προκαλούν έκπληξη και είναι τα συνηθισμένα που θα βρει κανείς σε πολλές συσκευές, 4G (LTE or HSPA+) για τρελές ταχύτητες, gyroscope, NFC και Bluetooth 3.0. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει γύρω στον Νοέμβριο σε άγνωστη τιμή μέχρι στιγμής, μέχρι τότε το βίντεο με την παρουσίαση του Android 4.0 αρκεί για να κρατάει συντροφιά στους υποψήφιους αγοραστές.
Το Galaxy Nexus έρχεται με Face unlock για να ξεκλείδωμα του κινητού χρησιμοποιώντας ως αναγνωριστικό το πρόσωπο του κατόχου του, Android Beam για μεταφορά αρχείων με μόνο ένα άγγιγμα δύο Galaxy Nexus, ενσωματωμένες υπηρεσίες Google+ όπως Google+ hangout και Messenger για βίντεο και βίντεο chat, single motion panorama για πανοραμικές φωτογραφίες και voice typing ώστε ο χρήστης να μιλάει και το Galaxy Nexus να κάνει την φωνή κείμενο στο κινητό.



Via:www.pestaola.gr