Subscribe:

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η Microsoft σκέφτεται να χρεώσει κάποιες υπηρεσίες του Skype


Λίγους μήνες μετά την εξαγορά του Skype από την Microsoft η εταιρεία άφησε να εννοηθεί ότι στο μέλλον το Skype θα χρεώνει κάποιες... από τις υπηρεσίες που θα προσφέρει.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο Charles Songhurst που είναι γενικός διευθυντής της Microsoft σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο είπε ότι η εταιρεία σκέφτεται να χρεώσει κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Skype.

Ο Charles Songhurst είπε ότι η εταιρεία μπορεί στο μέλλον να χρεώνει υπηρεσίες του Skype που απευθύνονται σε επαγγελματίες ενώ ξεκαθάρισε ότι οι απλοί χρήστες θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Skype δωρεάν.

Ο λόγος που το Skype θα χρεώνεται είναι ότι όσοι το χρησιμοποιούν για "επιχειρηματικό" σκοπό κάνουν παραπάνω πράγματα από ότι μια απλή VoIP συνομιλία και για αυτό θα πρέπει να χρεώνονται.

Ο Charles Songhurst εκτός από τα σχέδια της Microsoft να χρεώνει σε κάποιες περιπτώσεις το Skype μίλησε και για τα σχέδια που έχει η εταιρεία να συνδέσει το Skype με άλλες υπηρεσίες της εταιρείας, έτσι είναι πολύ πιθανόν να δούμε το Skype στο Hotmail ή στο Xbox 360.

Via:yournewspapergr.blogspot.com