Subscribe:

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Η Samsung θα προσπαθήσει να περάσει την Apple με ταμπλέτα οθόνης Retina

Έχουν αρχίσει και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Samsung να προγραμματίζει να λανσάρει μία ταμπλέτα με οθόνη 11.6 ιντσών και λειτουργικό Android 4.0, Ice Cream Sandwich, τον επόμενο χρόνο και παράλληλα ότι θα την παρουσιάσει στο Mobile World Congress το Φεβρουάριο.

Ακόμη και αν η υποτιθέμενη ταμπλέτα θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη από την Galaxy Tab 10.1 της Samsung, ακούγεται ότι ίσα που θα είναι μεγαλύτερη από εκείνη. Αυτό θα οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η επερχόμενη ταμπλέτα, θα έχει ένα πιο λεπτό τελείωμα, αλλά μία επιβλητική ανάλυση από την άλλη ανάλυση 2560x1600 και αναλογία 16:10.

Από τεχνικής πλευράς θα χρησιμοποιεί έναν διπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5250 CPU χρονισμένο στα 2GHz, ενώ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ότι και οι νέοι CPU της Apple Α6, θα φέρουν ομοιότητες με αυτών της Samsung.

To tablet της Samsung θα διαθέτει επίσης το Android Beam, για εύκολο συγχρονισμό των media με ένα Galaxy Nexus, καθώς και μία ειδική λειτουργία ασύρματης σύνδεσης για gaming σε HDTV, στοιχείο που θα συμβάλει στον ανταγωνισμό με την Apple και το AirPlay.

Η Samsung προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο διάψευσης ή επιβεβαίωσης.

Via:proho.gr