Subscribe:

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Google και Motorola υποχρεούνται να δώσουν πληροφορίες για την ανάπτυξη του Android στην Apple!


Apple vs Android
Νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με την “κόντρα της πατέντας” μεταξύ Apple και Google, καθώς ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο του Σικάγο δικαίωσε την πρώτη και αναγκάζει τις Google και Motorola να μοιραστούν όλες τις πληροφορίες που αφορούν την ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος Android, αλλά και με τις διαδικασίες που οδήγησαν στην εξαγορά της Motorola Mobility!

Μέχρι σήμερα, δεν είχε συζητηθεί η ανάπτυξη του Android OS σε καμία δικαστική διαμάχη της Apple, αφού συνήθως στρεφόταν κατά των εταιριών για θέματα hardware. Παρόλα αυτά, η διερεύνηση της ανάπτυξη του Android OS θα μπορούσε να φέρει στο φως πειστήρια για την ιστορία του λειτουργικού συστήματος, το οποίο ο Steve Jobs χαρακτήρισε ως “κλεμμένο προϊόν” στη βιογραφία του και είχε ορκιστεί ότι θα ξόδευε μέχρι και το τελευταίο σεντ της Apple στον “θερμοπυρηνικό πόλεμο” για να το καταστρέψει.
Δε πρέπει να ξεχνάμε ότι η Google έχει παραδεχτεί αρκετές φορές ότι η εξαγορά της Motorola Mobility έγινε για να προστατευτεί το Android OS γενικότερα, και όχι για να μπει πιο ενεργά στην κατασκευή συσκευών. Οπότε, η Apple βρήκε το πάτημα που χρειαζόταν για να κινηθεί κατά του “χοντρού” προβλήματος που λέγεται Android, αντί να αναλώνεται σε δικαστικές διαμάχες για πατέντες.

Via:macuser.gr