Subscribe:

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Το Dropbox αυξάνει τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο για όλους τους χρήστες


Η διοίκηση του Dropbox ανακοίνωσε ότι όλοι οι χρήστες θα έχουν πλέον περισσότερο χώρο για τα δεδομένα τους, αρκεί να φέρουν νέα μέλη στην υπηρεσία. Το πρόγραμμα αυτό ισχύει από την αρχή λειτουργίας του Dropbox και τώρα επεκτείνεται εντυπωσιακά.

Με κάθε referral, ο χρήστης της δωρεάν έκδοσης θα λαμβάνει 500MB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου, με ανώτατο όριο τα 16GB για 32 referrals. Μέχρι τώρα, κάθε referral έδινε 250MB, με το ανώτατο όριο να βρίσκεται πολύ πιο χαμηλά.

Τα οφέλη είναι ακόμα μεγαλύτερα στην έκδοση pro, όπου κάθε referral αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο κατά 1GB, με ανώτατο όριο τα 32GB επιπλέον χώρου. Σημειωτέον ότι όλα αυτά τα νούμερα ισχύουν αναδρομικά για τα referrals που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι λαμβάνουν αυτόματα επιπλέον αποθηκευτικό χώρο όλοι οι χρήστες που έχουν ήδη προσκαλέσει φίλους στο Dropbox.

Δεν είναι σύμπτωση, βέβαια, το γεγονός ότι η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες ημέρες πριν το ντεμπούτο του Google Drive. Με τον τρόπο αυτό, το Dropbox επιχειρεί να κλέψει τη δόξα από τη νέα υπηρεσία της Google, αναδεικνύοντας εαυτόν ως την απόλυτη λύση για την αποθήκευση στο cloud.

Via:e-pcmag.gr