Subscribe:

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

H Google θα δείξει την “επόμενη διάσταση” στους χάρτες στις 6 Ιουνίου

Google Maps
Η Google ανακοίνωσε την πραγματοποίηση εκδήλωσης γύρω από την υπηρεσία χαρτών για τις 6 Ιουνίου με μότο τη φράση “H επόμενη διάσταση των Google maps”. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο τύπος και η παρουσίαση θα γίνει από τον Brian McClencdon, VP του Google Maps και Google Earth που θα προσφέρει μια αποκλειστική ματιά στο μέλλον της υπηρεσίας.
Θα υπάρξει demo των νεότερων τεχνολογιών που θα υιοθετηθούν από το Google Maps και φανταζόμαστε ότι το υλικό θα γίνει διαθέσιμο στον ευρύτερο τεχνολογικό τύπο. Η ανακοίνωση αυτή της Google είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα καθώς θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες πριν το ετήσιο συνέδριο της Apple WWDC στις 11 Ιουνίου. Φημολογείται έντονα ότι η Apple θα παρουσιάσει τη δικιά της υπηρεσία χαρτών στο iOS αντικαθιστώντας τους χάρτες της Google με τους δικούς της ως αποτέλεσμα διάφορων εξαγορών που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια.
Η μετάβαση αυτή αποτελεί κοινό μυστικό ουσιαστικά και φημολογείται αρκετό καιό τώρα. Φαίνεται ότι στο iOS 6 θα δούμε και στην πράξη αυτή την αλλαγή με τα πρώτα screen pics να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Η πραγματοποίηση εκδήλωσης από την Google λίγες μέρες πριν βγει το «διαζύγιο» έχει προφανώς σκοπό να μειώσει τον αντίκτυπο από την ανακοίνωση αυτή.

Via:www.techgear.gr