Subscribe:

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

iOS 6: Τα πρώτα ευρήματα


Δοκιμάζουμε το iOS 6 (beta 1) και σας παρουσιάζουμε τα πρώτα ευρήματα. Δείτε λοιπόν ποια είναι τα νέα χαρακτηριστικά που θα έχετε στο iPhone σας από το Φθινόπωρο:
1.] Η οθόνη με το νέο εικονίδιο χαρτών, την εφαρμογή Passbook και με badges πλέον και στιςΥπομνήσεις αλλά και στις Φωτογραφίες. Επιπλέον, σε κάθε νέα εφαρμογή που κατεβάζουμε από το AppStore προστίθεται η κορδέλα “Νέο” επάνω δεξιά (όπως γινόταν με τα iBooks).
  
2.] Οι Ρυθμίσεις έχουν αναδιαταχθεί. Γρηγορότερη πρόσβαση για το bluetooth και καλύτερη ομαδοποίηση.
Προσέξτε και το χρώμα που αποκτά η γραμμή κατάστασης ανάλογα με την εφαρμογή!
  
3.] Εγγενής υποστήριξη πλέον και του Facebook. Ξεχωριστός ήχος για τα posts, επιλογή ομάδων και δυνατότητα δημοσίευσης σε twitter / facebook και από το Κέντρο Γνωστοποιήσεων.
  
4.] Βελτιώσεις στον Safari: Αφαιρέθηκε το όνομα των υπηρεσιών αναζήτησης επάνω δεξιά, διαμορφώθηκε το μενού κοινοποίησης, προστέθηκε νέα λειτουργία πλήρους οθόνης στην πλάγια προβολή και η μηχανή javascript έγινε γρηγορότερη. Επιπλέον, το παρατεταμένο πάτημα στα βελάκια εμφανίζει το ιστορικό, όπως γινόταν μέχρι τώρα μόνο στο iPad.
  
 
5.] Εκκίνηση εφαρμογών μέσω Siri. Εάν εντοπιστούν ανοίγουν αμέσως, ειδάλλως εμφανίζεται το αντίστοιχο μήνυμα.
6.] Ανανεωμένη εμφάνιση στην αναπαραγωγή μουσικής, το αριθμητικό πληκτρολόγιο και τον καιρό.
  
7.] Νέο “Απόρρητο” μενού στις Ρυθμίσεις. Απόλυτος έλεγχος εφαρμογών που αποκτούν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα.
    
 
8.] Οι νέοι χάρτες χρησιμοποιούνται πλέον από όλες τις εφαρμογές, ακόμη και από αυτές που μέχρι χθες απεικόνιζαν τα δεδομένα τους στους χάρτες της Google.
  
9.] Δυνατότητα ορισμού εμφάνισης ειδοποιήσεων στη Ροή Φωτογραφιών και τα Μηνύματα μόνο από τις επαφές ή όλους.
 
10.] Νέο μενού κοινοποίησης και στις Φωτογραφίες. Δυνατότητα πλέον κοινής χρήσης, σχολιασμού και like συγκεκριμένων φωτογραφιών.
    
 
11.] Νέες λειτουργίες και στο Mail: Καινούρια θυρίδα VIP για σημαντικές επαφές και συγκεντρωτική εμφάνιση πρόχειρων μηνυμάτων με το παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου σύνταξης νέου mail κάτω δεξιά.
  
12.] Ενσωμάτωση του Facebook και στο GameCenter και προσθήκη προκλήσεων.
  
13.] Αναβαθμισμένο AppStore: Βελτιωμένη εμφάνιση, σε ήδη υπάρχουσες εγκατεστημένες εφαρμογές αντί για το Installed εμφανίζεται πλέον το κουμπάκι Open, τα updates δεν ζητούν πλέον κωδικό και δεν κλείνει η εφαρμογή κατά την εγκατάσταση applications.
  
14.] Ενοποιημένο ιστορικό πλοήγησης σε όλα τα Stores. Μπορείτε να ψάχνετε για ένα τραγούδι, βιβλίο ή εφαρμογή από το iPad και να συνεχίσετε στο iPhone σας.
15.] Βελτιωμένες επαφές: Αναζήτηση σε όλα τα πεδία τους, προσθήκη νέας ομάδας επαφών Facebook, αντιστοίχισης νέων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης και νέων δονήσεων.
 
 
16.] Νέο μενού στις Γνωστοποιήσεις “Μην ενοχλείτε”
 
17.] Δυνατότητα επισήμανσης μία προς μία των λέξεων κατά την λειτουργία εκφώνησης.
18.] Κάποια επιπλέον screenshots: Τροποποιημένο μενού “Αντιγραφής-Επικόλλησης”,  Genius for Apps με βάση την τοποθεσία, περισσότερες επιλογές δονήσεων και κλειδώματος (το Passbook μεταφράστηκε Βιβλιάριο), νέα επιλογή επαναφοράς Απορρήτου και επιθεωρητής στον Safari.
  
   
Via:iphonehellas.gr