Subscribe:

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Mozilla Seabird Mobile

Όσο και αν έχουν γίνει από το λεγόμενο FB Phone. Αν και το FB είναι ακόμα λόγος όσον αφορά τις ιδέες τους για αυτό ότι  κάνουν θα βασίζεται στην πλατφόρμα Android της Google. Και INQ μπορεί να προσφέρει την πρώτη από αυτές που αρχίζει το επόμενο έτος. Αλλά FΒ δεν είναι η μόνη εταιρεία web για τα τηλέφωνα και τα Android..
Η ιδέα, που δημιουργήθηκε από τον Billy Μay, φαίνεται απίστευτο. Το σχήμα αυτό είναι λίγο περίεργο αλλά βρίσκεται σε μια μηχανή 8 megapixel,διπλοί προβολείς pico πλευρά, ασύρματη φόρτιση, και από ένα ενσωματωμένο Bluetooth dongle. Το dongle λειτουργεί τόσο ως ένα ακουστικό και ένα σύστημα ελέγχου για το τηλέφωνο. Ενώ οι προβολείς Pico,σας επιτρέπει να εμφανίσετε ένα εικονικό πληκτρολόγιο σε tabletop για την πληκτρολόγηση.
Μήπως όλα αυτά λειτουργούν πραγματικά; Ποιος ξέρει. Μερικές από αυτήν την τεχνολογία είναι σίγουρα σε λίγα χρόνια έξω. Αλλά και πάλι, ως έννοια, αυτό είναι αρκετά μεγάλη.
Όσο για τον Mozilla κάνει πραγματικά μια τέτοια συσκευή, σε ερωτήσεις που ακολουθούν αυτή απευθύνεται:

    
Η Mozilla έχει σχέδια για την παραγωγή ενός κινητού τηλεφώνου;
Όχι,Η Mozilla παράγει Firefox για κινητά, το δημοφιλές browser Firefox για κινητά τηλέφωνα, όπως η Nokia Maemo και Android.


Video