Subscribe:

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Sony Ericsson XPERIA Play, το PlayStation Phone που περιμένατε

Sony Ericsson XPERIA Play, το PlayStation Phone που περιμένατε
Το Sony Ericsson XPERIA Play είναι εδώ!Εξωτερικά το XPERIA Play μοιάζει πολύ με όλα τα νέα XPERIA Arc, Neo, Pro. Στα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται μια οθόνη 4 ιντσών με ανάλυση 480 x 854 pixels, επεξεργαστής 1GHz Qualcomm Scorpion ARMv7, Android 2.3 Gingerbread, 8GB microSD στο κουτί με δυνατότητα επέκτασης μέχρι τα 32GB και 400MB μνήμης στο κινητό. Όλα αυτά σε ένα πακετάκι με βάρος 175 γραμμάρια και διαστάσεις 119 x 62 x 16 mm. Μαζί με όλα αυτά το XPERIA Play δεν θα μπορούσε να μην συμπληρώνει τον smartphone χαρακτήρα με μια κάμερα ανάλυσης 5 megapixel, A-GPS, Bluetooth και WiFi εννοείται.
Sony Ericsson XPERIA Play, το PlayStation Phone που περιμένατε
Η Sony Ericsson δίνει χρόνους ομιλίας που φτάνουν μέχρι και τις 8 ώρες σε GPRS, μέχρι και τις 6 ώρες σε 3G, αναμονή μέχρι και 17 ημέρες και gaming μέχρι και 5,5 ώρες. Εδώ είναι άλλωστε που έρχεται να κολλήσει το Play κομμάτι του τηλεφώνου και η ετικέτα του PlayStation. Με την βοήθεια της Adreno GPU το XPERIA Play μπορεί να παράγει μέχρι και 60fps 3D mobile gaming για όλους του τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι στην αγορά με την κυκλοφορία του κινητού / gaming console.
Τα χειριστήρια κρύβονται κάτω από την οθόνη στην θέση που κάποιος θα περίμενε να υπάρχει ένα QWERTY πληκτρολόγιο. Αντί για αυτό η Sony Ericsson έχει τοποθετήσει αριστερά το joypad και δεξιά τα γνώριμα κουμπιά του PlayStation. Ίσως το design της κονσόλας να μπορούσε να είναι πιο όμορφο αλλά αυτό άλλον είναι υποκειμενικό. Η ανησυχία που εκφράζεται για το Sony Ericsson XPERIA Play είναι η λεπτή ισορροπία μεταξύ πωλήσεων games για το Play και πωλήσεων games για το PSP. Δεν είνα ξεκάθαρο τι θα αποφασίσει να κάνει η Sony, αν θα νιώσει πίεση από τις πωλήσεις του XPERIA Play σε βάρος του PlayStation Portable και πως θα γίνει η διανομή των τίτλων.
Σε κάθε περίπτωση το XPERIA Play είναι εντυπωσιακό gaming κινητό και τα βίντεο που ακολουθούν το αποδεικνύουν ξεκάθαρα. Τα γραφικά είναι όμορφα, γρήγορα και η μπαταρία διαρκεί μέχρι και 5 ώρες.



Via:pestaola.gr