Subscribe:

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Περιορισμένα τα προβλήματα στο Nintendo 3DS

Περιορισμένα τα προβλήματα στο Nintendo 3DS

Το 3DS, η πολυαναμενόμενη φορητή κονσόλα παιχνιδιών της Nintendo, έκανε ντεμπούτο αυτές τις μέρες σε όλο τον κόσμο, ωστόσο δεν έλειψαν και τα προβλήματα. Κάποιοι πελάτες παραπονέθηκαν για διακοπές στη λειτουργία, οι οποίες κατέληγαν σε ένα μήνυμα λάθους και μαύρη οθόνη.

Η μαύρη οθόνη του 3DS έγινε αμέσως γνωστή ως Black Screen of Death, ένας όρος εμπνευσμένος από τη διαβόητη Blue Screen of Death (BSOD) των Windows. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, η επανεκκίνηση της συσκευής λύνει προσωρινά το πρόβλημα, ενώ κάποιοι χρήστες ανέφεραν ότι το 3DS εμφάνισε βλάβη που το αχρήστευσε οριστικά.

Η Nintendo συμβούλευσε τους χρήστες να προχωρήσουν σε update του firmware, μια κίνηση που φαίνεται να αντιμετωπίζει οριστικά το πρόβλημα. Θέλοντας, μάλιστα, να καθησυχάσει το αγοραστικό κοινό, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε το help desk της για προβλήματα του 3DS ήταν πολύ λιγότερα σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα της, υπονοώντας ότι τα προβλήματα είναι μεμονωμένα. Τέλος, η Nintendo δεν έχασε την ευκαιρία να υπογραμμίσει τις πωλήσεις του 3DS, λέγοντας ότι το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ ήταν μακράν το καλύτερο σε σύγκριση με τις άλλες κονσόλες της εταιρείας.

Το Nintendo 3DS είναι η πρώτη φορητή κονσόλα παιχνιδιών που δίνει τη δυνατότητα για 3D gaming χωρίς τα ειδικά γυαλιά.

Via:e-pcmag.gr