Subscribe:

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ο Firefox θα γίνει πολύ πιο γρήγορος


Ο Mozilla θα τσακίσει τα add-ons, ο Firefox θα γίνει πολύ πιο γρήγορος
Επιτέλους, κάποιος σκέφτεται το παρόν και το μέλλον του Firefox και της κατάστασης που έχει προκύψει με τα add-ons. Επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει τα καλά παιδιά του Mozilla αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να ξεκαθαρίσουν ποια από τα add-ons καθυστερούν μέχρι και 25% τον αγαπημένο browser. Είναι τραγικό πόσο πολύ μπορεί να επιβαρύνουν τα add-ons τον Firefox που ανοίγει μέχρι και 2 φορές πιο αργά αν ο χρήστης έχει εγκαταστήσει 10 add-ons.
Εκτός από αυτοματοποιημένες διαδικασίες ελέγχου και ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων σχετικά με το πόσο καθυστερούν ή όχι τον Firefox, τα add-ons ουσιαστικά θα κατηγοριοποιηθούν σε αυτά που καθυστερούν μέχρι και 25% την εκκίνηση του Firefox και σε όλα τα άλλα που υπερβαίνουν αυτό το όριο. Οι χρήστες θα ενημερώνονται για τα αργά add-ons ενώ ο Mozilla θα φροντίζει να εμφανίζει στο addons.mozilla.org/en-US/firefox/performance την λίστα των 100 δημοφιλέστερων add-ons και πως αυτά επηρεάζουν τον Firefox.
Slow Performing Add-ons με ένα σωρό toolbars και ομορφιές ή ο Firefox όπως πραγματικά πρέπει να είναι, χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα στις επιδόσεις του;
Αν δεν θέλετε να απεγκαταστήσετε τα add-ons που έχετε στον Firefox και να διατηρήσετε το δικαίωμα χρήσης μετά από μια επανεκκίνηση του browser, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε (disable) τα add-ons που δεν χρησιμοποιείτε καθημερινά ή θεωρείτε ότι δημιουργούν πρόβλημα.
Via:pestaola.gr