Subscribe:

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Microsoft: Στις 12 Ιουλίου λήγει η υποστήριξη του Service Pack 1 των Windows Vista

Η Microsoft υπενθυμίζει στους χρήστες πως από τις 12 Ιουλίου θα σταματήσει η υποστήριξη των Windows Vista Service Pack 1. Η ημερομηνία είναι ήδη γνωστή από το σχετικό χρονοδιάγραμμα της εταιρείας και η ανακοίνωση της περασμένης Δευτέρας αποτελεί υπενθύμιση τους χρήστες, δίνοντας τους περιθώριο ενός μήνα για να κάνουν τις σχετικές αναβαθμίσεις.

"Από την ημερομηνία αυτή και μετά, η Microsoft δεν θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης ή δωρεάν ενημερώσεις ασφαλείας στα Windows Vista Service Pack 1", δηλώνει εκπρόσωπος της εταιρείας σε ανάρτηση στο TechNet.
Η εταιρεία συστήνει στους χρήστες να αναβαθμίσουν τα συστήματα τους σε Vista Service Pack 2 ή Windows 7 προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν υποστήριξη και να λαμβάνουν τις ενημερώσεις. Μεταξύ άλλων τα Vista SP2 εμπεριέχουν (σε σύγκριση με τα Vista SP1) νέα έκδοση του Windows Search και βελτιωμένη υποστήριξη νέου υλικού (drivers).

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση σε SP2 είτε μέσω του Windows Update είτε με το κατέβασμα των εκδόσεων 32 ή 64 bit. Η υποστήριξη των Vista SP2 λήγει στις 10 Απριλίου του 2012 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υποστήριξης της Microsoft, ενώ τα Windows Vista χωρίς Service Pack δεν έχουν υποστήριξη ήδη από τις 13 Απριλίου του περασμένου χρόνου. Τα Windows XP SP3 θα απολαμβάνουν υποστήριξης μέχρι τις 8 Απριλίου του 2014.

Via:www.adslgr.com