Subscribe:

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

iOS 5 Beta 6

.] Εμφάνιση μηνύματος για πιθανή χρέωση όταν η λήψη της νέας έκδοσης γίνεται μέσω Wi-Fi και η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα. Κι επίσης αντικαταστάθηκε το “<1 λεπτό” σε “Απομένει λιγότερο από 1 λεπτό“.
2.] Ο “Συγχρονισμός Wi-Fi iTunes” μετονομάστηκε για ακόμη μία φορά και στην καινούρια έκδοση έχει γίνειiTunes μέσω Wi-Fi:
3.] Άλλαξε η προεπιλεγμένη ώρα υπενθυμίσεων για τα συμβάντα ημερολογίου! Πλέον για Γενέθλια και Γεγονότα η ειδοποίηση πραγματοποιείται στις 9 το πρωί αντί για τα μεσάνυχτα που ίσχυε μέχρι τώρα, ενώ παρέχονται και κάποιες καινούριες προεπιλογές ωρών ειδοποίησης:

4.] Περισσότερος έλεγχος στις native εφαρμογές που χρησιμοποιούν τον λογαριασμό μας στο Twitter:

5.] Όλοι οι ενσωματωμενοι ήχοι μεταφράστηκαν στα ελληνικά (πχ το Swoosh έγινε Σαΐτα) και επιπλέον άλλαξε και ο προεπιλεγμένος ήχος των tweets σε ένα διπλό σύντομο σφύριγμα.

6.] Οι ηχογραφήσεις μπορούν πλέον να σταλούν κανονικά μέσω iMessages
7.] Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα αγοράς εφαρμογών απευθείας μέσα από το Game Center:
8.] Επανήρθε το μήνυμα διατήρησης των αρχικών φωτογραφιών όταν κάνουμε λήψη με HDR. Κι επίσης στην ίδια λειτουργία μπορούμε πλέον να έχουμε κλειδωμένα την αυτόματη έκθεση και αυτόματη εστίαση (Auto Exposure / Auto Focus).
9.] Την πρώτη φορά που ανοίγει το Camera Roll κάνει επαναφορά των φωτογραφιών μας. Επίσης η διαγραφή φωτογραφιών από ένα άλμπουμ μετονομάστηκε σε Αφαίρεση, ενώ η κανονική διαγραφή μας ρωτά αν θέλουμε να γίνει παντού (και στα άλμπουμ).
10.] Tα δεδομένα του Nike+ iPod στέλνονται πλέον απευθείας μέσα από την εφαρμογή και δεν απαιτείται o συγχρονισμός με το iTunes.

11.] Ο Οδηγός Διαμόρφωσης (Setup Assistant) στην πρώτη εκκίνηση της συσκευής πλέον δεν προσθέτει το Apple ID στο Game Center, το FaceTime και τα iMessages.

12.] Προστέθηκε η δυνατότητα προβολής των Διαγνωστικών δεδομένων που επιλέγουμε αν θέλουμε να αποστέλλονται ή όχι στην Apple.


13.] Άλλαξαν και πάλι οι μεταφράσεις στους Χάρτες. Το “Βασικά” και “Υβριδικά” έγινε “Βασικός” και “Υβριδικός” (χάρτης) αντίστοιχα.

14.] Τα Carrier Settings αναβαθμίστηκαν για ακόμη μία φορά. Συνεχώς προστίθενται νέοι πάροχοι.
15.] Η μεγαλύτερη ταχύτητα και η καλύτερη απόκριση του λειτουργικού είναι πλέον παντού εμφανής. Μέχρι και ο χρόνος εκκίνησης της κάμερας από την οθόνη κλειδώματος έχει μικρύνει πάρα-πάρα πολύ.

Via:iphonehellas.gr