Subscribe:

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Το Ice Cream Sandwich δεν θα υποστήρζει προς το παρόν Flash

Η τελευταία έκδοση της πλατφόρμας για κινητά της Google, Android 4.0 ή Ice Cream Sandwich αν προτιμάτε, στερείται ενός Flash player, και επί του παρόντος δεν φαίνεται στον ορίζοντα καμία δυνατότητα να κατεβάσει κανείς έναν από το Android Market.

Δεδομένου ότι η Adobe πρόσφατα ανακοίνωσε ότι σταματά την ανάπτυξη του  Flash Mobile Player, ίσως αυτό να σημαίνει και ότι το Ice Cream Sandwich είναι πολύ πιθανό να μην δει ποτέ κάποιον Flash player, αν και η απουσία αυτή σύμφωνα με την Google, αποτελεί μία  βραχυπρόθεσμη μόνο καθυστέρηση.

Η εταιρεία σε μία δήλωσή της αναφέρει ότι :«Δεν έχει κυκλοφορήσει Flash συμβατός με ICS απ’ όσο γνωρίζουμε τουλάχιστον, όμως η Adobe θα υποστηρίξει τον Flash για το ICS».

Από την άλλη, δεν υπάρχει καμία περαιτέρω λεπτομέρεια σχετικά με το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει για τις συσκευές που θα τρέχουν το νέο λειτουργικό της Google. Είναι πιθανό, πάντως, ότι το Android 4.0 θα αποτελέσει και την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος που θα διαθέτει έναν Flash Mobile Player.

Via:www.proho.gr