Subscribe:

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Πόσα downloads χρειάζονται για να φτάσει μια εφαρμογή στο Top 25;

Για τους developers το ανέβασμα της εφαρμογής τους στο Top 25 αποτελεί ένα σημαντικό επίτευγμα που σίγουρα μπορεί να αποτελέσει ισχυρό χαρτί για την ανάδειξη και προώθηση της εφαρμογής αφού ουσιαστικά το Top 25 αποτελεί μαζί με την σελίδα Featured το μοναδικό μέρος για την ανακάλυψη νέων εφαρμογών.
Τι χρειάζεται, όμως, για να φτάσει κανείς στο Top 25; H Distimo δημοσιεύει ορισμένα ενδιαφέροντα δεδομένα και απαντά σε αυτό το ερώτημα όσον αφορά το κατάστημα των ΗΠΑ
Συγκεκριμένα, για να εισέλθει κανείς στο Top 25 πρέπει να έχει 38,400 downloads καθημερινά για τις δωρεάν εφαρμογές και 3,530 για τις επί πληρωμή. Οι αριθμοί αυτοί μειώνονται σημαντικά εάν εξετάσουμε κάθε κατηγορία εφαρμογών ξεχωριστά. Για παράδειγμα, στην κατηγορία των παιχνιδιών χρειάζονται 25,300 downloads καθημερινά για τις δωρεάν εφαρμογές και 2,280 για τις επί πληρωμή.
distimo
Τα δεδομένα της Distimo αφορούν μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο και ενδέχεται να αλλάξουν με το χρόνο. Όπως σημειώνει ένας developer του οποίου η εφαρμογή είναι στο Top 25 οι αριθμοί αυτοί είναι αρκετά χαμηλοί και ίσως αντιπροσωπεύουν ένα μικρότερο αριθμό εφαρμογών.

Via:iphonehellas.gr