Subscribe:

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Android 2,2 Ξεκινά Τέλος για να δείτε ευρεία αποδοχή και υιοθέτηση, εδώ και στο εξής το 28,7% των μικροτηλέφωνα

Αργά, αλλά σταθερά, Android χρήστες παίρνουν την πρώτη τους γεύση της Froyo, την τελευταία έκδοση του κινητού OS της Google, η οποία ανακοινώθηκε τον Μάιο και άρχισε ευρεία εξάπλωση για να επιλέξετε συσκευές χειρός (δηλαδή, Nexus της Google One) τον Ιούνιο. Το λειτουργικό σύστημα περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές νέες δυνατότητες όπως τη λάμψη και τα μεγάλα κέρδη της ταχύτητας, αλλά έχει μόνο διαθέσιμο για ένα μικρό κλάσμα του Android συσκευές για μήνες. Τώρα, η Google έχει μόλις Πλατφόρμας διάγραμμα του εκδοχή την οποία προκύπτει ότι υπήρξε πρόσφατα μια αύξηση του αριθμού των συσκευές που τρέχουν Android 2.2: είναι τώρα τρέχει στο 28,7% των συσκευών.
Αυτό δεν μπορεί να ηχήσει όπως πολύ, αλλά είναι ένα τεράστιο κέρδος πάνω από το ταμπλό το 4,5% της Google έδειχνε μόλις πριν από λίγες ημέρες. Ο λόγος για το κύμα; Μερικά από τα πιο δημοφιλή τηλέφωνα Android, συμπεριλαμβανομένης της Verizon Droid, έχουν αναβαθμιστεί σε 2,2 τον τελευταίο μήνα.
Ακόμα, υπάρχει μια πολύ δρόμο να διανύσουμε. Πάνω από το 70% των συσκευών που εκτελείτε πλέον Android 2.1 ή υψηλότερη, πράγμα που συνιστά σημαντική βελτίωση σε σχέση με πριν από πέντε μήνες όταν το αντίστοιχο ποσοστό ήταν μόλις 27,3%. Όμως, οι μεταφορείς και οι κατασκευαστές μικροτηλεφώνων παίρνουν το γλυκό χρόνο τους σε τροχαίο έξω αναβαθμίσεις, γεγονός που οδηγεί σε απογοήτευση των χρηστών (και τους προγραμματιστές που δεν μπορούν να αξιοποιήσουν την τελευταία-και-πιο χαρακτηριστικά, διότι πολλές συσκευές δεν μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν ακόμη).