Subscribe:

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ένας Μέγαλος πόλεμος πλησιάζει, καθώς η αγορά Tablet δεν μπορούν να συντηρήσουν έξι ξεχωριστές πλατφόρμες

Μπορείτε να ακούσετε αυτό; Είναι ο ήχος του πολέμου. Καλύτερα να επιλέξετε την πλευρά σας σύντομα, πάρα πολύ. Οι πόλεμοι δισκίο πρόκειται να πάρουν άσχημη.
O στρατός της Apple είναι έτοιμοι, ήδη υποστηρίζεται από περισσότερους από 3 εκατομμύρια ζήλο iPad ιδιοκτήτες. Αλλά το Google Android horde είναι γρήγορα banding μαζί και θα προσφέρουν σύντομα αμέτρητα όπλα από πολλές μεγάλες εταιρείες CE και δεκάδες μικρότερα στρατόπεδα. Το Google είναι επίσης ήσυχα που αποτελούν το κρύφιος διμοιρία Chrome OS που θα τεθεί πιθανό η μάχη λίγο αργά, αλλά δεν πρέπει να λησμονείται, αιθέρα.
Στη συνέχεια υπάρχει το κοστούμι και γραβάτα ταξιαρχία με το εμπιστευτικό BlackBerry  Μην ξεχάστε για το μπαλαντέρ: Το HP-που παράγονται, webOS κινούνται PalmPad χωρίς αμφιβολία έχει ένα ζευγάρι των κόλπα, αρκεί να τεθεί μια αξιοπρεπή αγώνα. Στη συνέχεια υπάρχει η μάχη δοκιμασμένη Windows, η οποία μπορεί ακόμα να είναι σε θέση να πυρκαγιά ελάχιστες άμεσες βολές.
Οι πόλεμοι Tablet πλησιάζουν και δεν είναι όλοι πρόκειται να επιβιώσει. Υπάρχουν απλά δεν είναι αρκετό μερίδιο αγοράς για την υποστήριξη των πέντε ή περισσότερα επερχόμενες πλατφόρμες Tablet

                          Android vs The Palmpad

 Η πρώτη πραγματική μάχη θα είναι μεταξύ των Android horde και η Palmpad. Η πρώην υποστηρίζεται από την Google και αμέτρητα κατασκευαστών, αλλά χρησιμοποιεί ένα έργο-σε-εξέλιξη OS όχι ότι ακόμη και τους δημιουργούς του θεωρείται έτοιμο. Ωστόσο, το πλήθος των μεγάλων εταιρειών που κάνουν Android Tablet's δεν είναι απλώς πρόκειται να αφήσει την πλατφόρμα και αμαύρωσαν το όνομά τους. Samsung ακόμη και δεσμεύτηκε να μεταφέρει 10 εκατομμύρια Galaxy Tabs μέχρι το επόμενο έτος.

Η Palmpad, ωστόσο, έχει μόνο HP πίσω τώρα και ενώ η HP είναι μια απόλυτη μαζική παίκτης σε κάθε πτυχή των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης - τόσο στον τομέα της μεταποίησης και των τάσεων τμήματος - που πρέπει ακόμα να παίξουν τα κομμάτια τους δικαίωμα. Δεν είναι ακριβώς πολλοί προγραμματιστές επί του πλοίου με την πλατφόρμα, ακόμη κι αν είναι εμπορεύσιμα και πιο εύκολο να εργαστεί με από Android.
Υπάρχει μόνο δεν έχει μια σταθερή λόγο να επενδύσουν στην πλατφόρμα όταν Ίος και μάλιστα Android έχει πολλά ακόμα πιθανούς πελάτες.
Όσο και η Palmpad έχει touted το πρώτο αληθινό iPad δολοφόνος, είναι πιθανόν δεν θα είναι. Η iPad δεν θα είναι καν στο στόχαστρο της. Αντ 'αυτού, η λιανική αγορά θα είναι η θέση φυσικά την Palmpad ευθέως κατά τυχαία Android δισκία όταν κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2011.

Η Palmpad θα τοποθετηθεί δίπλα από την Samsung Galaxy Tab, το Rocketfish Tablet, καθώς και ορισμένες άλλες μεγάλο όνομα Android δισκίο το ίδιο διάδρομο, όπως τα netbooks, ενώ το iPad είναι απλή ψύξη από τον σέξι εαυτό της στην οθόνη Apple. Το πολύ, θα είναι σε endcap υπηρεσία ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η Palmpad απλώς θα κατακλυσθούν από το Android horde και αυτό είναι κρίμα.