Subscribe:

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

PlayStation Κουμπιά Yay σπρωχνει τη διασκέδαση του Xbox Kinect Συστήματος

Η Microsoft έχει απολαύσει πολλά θετικά Τύπου για το επερχόμενο σύστημα Xbox τους Kinect και στην πραγματικότητα έχει επιβεβαιώσει ότι η τιμολόγηση δέσμη θα είναι διαθέσιμη στις 4 Νοεμβρίου. Η Sony δεν είναι ικανοποιημένη με όλα αυτά την προσοχή ότι η Microsoft έχει κερδίσει και έχει ξεκινήσει ένα αντι-kinect ιστοσελίδα που ονομάζεται YayButtons.com.
Ουσιαστικά, η ιστοσελίδα σπρώχνει τη διασκέδαση στο παιχνίδι της Microsoft κονσόλα και δείχνει τα όρια της ύπαρξης ενός κουμπιού-λιγότερο σύστημα gaming. Ο νέος δικτυακός τόπος της Sony παρουσιάζει ένα μεγάλο ελεγκτή παιχνιδιών και σας ζητά να πατήσετε ένα κουμπί για να δούμε τι θα συμβεί.
Όταν πατήσετε ένα κουμπί, η ιστοσελίδα σας λέει μια σύντομη ιστορία για το πόσο σημαντικό είναι να κουμπιά παιχνίδι γιατί σας βοηθήσει "ουσία ελέγχου" και ότι δεν having κουμπιά είναι «τρέλα». Η ιστοσελίδα έχει ακόμη παρατηρήσεις από τον κ. Kevin Butler, VP της Sony Ρεαλιστικός Κινημάτων (ψεύτικο πρόσωπο, ψεύτικο τίτλο) που συνιστά gamers περιμένουν μέχρι τον έλεγχο μυαλό είναι σε πλήρη εξέλιξη, πριν pursing ένα κουμπί-κάτω κονσόλα παιχνιδιών.