Subscribe:

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

YouTube Instant: YouTube Video Search On Over Drive βρείτε τα βίντετο που θέλετε χωρις καν να πατήσετε enter

Google Inc [GOOG] έχει πραγματικά πιέζουν για την καλύτερη ανάπτυξη των δικτυακών τόπων και της τεχνολογίας που θα φέρει πιο γρήγορα την περιήγηση ταχύτητες στους χρήστες του Διαδικτύου. Κάποια στιγμή πίσω, η Google επιβεβαίωσε ότι οι webmasters ιστοσελίδα φορτίο φορές θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για μηχανές αναζήτησης.
Στη συνέχεια, πριν από λίγες ημέρες, η Google τους ώθησε το φάκελο με την εισαγωγή του Google Instant Search. Τώρα φαίνεται ότι το YouTube μπορεί να τρέχει σε πάνω από το αυτοκίνητο. Που ονομάζεται YouTube Άμεση, η νέα υπηρεσία έχει αναπτυχθεί από τρίτο μέρος, Feross και την έμπνευσή του ήταν το Google Instant.
Ουσιαστικά, η υπηρεσία του, δείχνει το πεδίο αναζήτησης και το βίντεο στην ίδια ιστοσελίδα. Όπως το Google Άμεση αναζήτηση, μόλις αρχίσετε να πληκτρολογείτε το πρώτο γράμμα της συμβολοσειράς αναζήτησης, ένα βίντεο από το YouTube θα ξεκινήσει να παίζει. Κωδικός Feross «λειτουργεί αρκετά καλά με σχεδόν καμία καθυστέρηση, όπως σας κτύπημα από ένα βίντεο στο επόμενο. Φυσικά, εάν θέλετε πραγματικά να επιταχύνει την περιήγηση για βίντεο, βοηθά αν έχετε μια γρήγορη σύνδεση στο Internet.
Αν υπάρχει ένας τομέας της εν λόγω κώδικα που θα μπορούσε να σταθεί κάποια βελτίωση, θα πρέπει να είναι η απουσία ελέγχων βίντεο, που σημαίνει ότι είστε σε θέση είτε να διακόψετε ή να σταματήσετε τα βίντεο από τη στιγμή που αρχίζουν streaming. Ωστόσο, θεωρώντας ότι αυτό τους συναδέλφους που του θητεία μαζί λίγο μετά την ανακοίνωση της Google Άμεση αναζήτηση είναι αρκετά καταπληκτικό και στην πραγματικότητα, Feross προσφέρθηκε ακόμη και μια θέση εργασίας με το Google μόνο μετά τον κωδικό του πήγε ιογενή.
Μπορείτε να ελέγξετε έξω το YouTube Instant εδώ.