Subscribe:

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Shatter – Jailbreak Για Όλες Τις iOS Συσκευές

Είναι προς το συμφέρον της Apple για να εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα τους είναι ασφαλείς από τις προσπάθειες jailbreak και αναβαθμίσεις του firmware γενικότερα την αντιμετώπιση των σημερινών hacks jailbreak που υπάρχουν στη φύση. Τέτοια ήταν η περίπτωση με το iOS 4.0.2 η οποία κατάφερε να κλείσει το JailBreakMe.

Ωστόσο, οι συνδυασμένες προσπάθειες του iPhone Dev Team και της Dev Team βρήκαν νέους τρύπες στο iOS 4.1 και να έχει ένα νέο εργαλείο που ονομάζεται jailbreak Shatter.Θα εργαστούν για την οποιαδήποτε συσκευή που λειτουργεί επί του παρόντος iOS 4.1 και θα ασχοληθούν επίσης με την iPad που έχει iOS 3.2.2. Το νέο εργαλείο που λειτουργεί με την αξιοποίηση του bootrom η οποία θα είναι πολύ δύσκολο για την Apple να αντιμετωπιστούν. Στην πραγματικότητα, η επιδιόρθωση θα πρέπει να είναι ένα υλικό καθορίζει, αντί για firmware καθορίζουν το οποίο σημαίνει ότι προς το παρόν, όλες οι συσκευές είναι iOS hackable.
Είναι λίγο διαφορετικό από το JailBreakMe.Το εργαλείο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ σύντομα.