Subscribe:

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Drupal: Το 3ο Camp στην Αθήνα

Drupal
  Είσαι Drupal developer; Είσαι developer γενικά αλλά σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με μία ακόμα πλατφόρμα, το Drupal; Το τρίτο Drupal Camp στην Αθήνα είναι γεγονός! Μάθε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το camp, ποιοι διάσημοι Drupal developers θα παρευρεθούν κλπ!
Το Drupal είναι η πλατφόρμα που χρησιμοποίησαν μεταξύ άλλων ο Λευκός Οίκος, το MTV και το πρακτορείο ειδήσεων Reuters για να κατασκευάσουν τα sites τους, ενώ χρησιμοποιείται σε περισσότερα από 7 εκατομμύρια web sites και αναπτύσσεται καθημερινά χάρη στη βοήθεια χιλιάδων προγραμματιστών από όλο τον κόσμο!
Drupal
Στο τρίτο Drupal Camp που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 11-12 Δεκεμβρίου 2010 (από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ) στο Microsoft Innovation Center (Βασ. Σοφίας 103, Πλ. Μαβίλη, Αθήνα) θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις την κοινότητα του Drupal και να δεις στην πράξη πώς λειτουργούν λύσεις για media, eshops, online κοινότητες ακόμα και για κυβερνητικές υπηρεσίες!
Στο διήμερο camp θα γίνουν παρουσιάσεις από Έλληνες και ξένους ομιλητές, workshops, εκπαίδευση, ενώ θα αναλυθούν και κάποια case studies.
Καλεσμένοι από το εξωτερικό είναι οι:
  • Robert Douglass: Μέλος τη ομάδας της Acquia, που είναι η μεγαλύτερη εταιρία εκπαίδευσης και ανάπτυξης του Drupal, με εμπειρία σε projects όπως αυτό του Λευκού Οίκου.
  • Amitai Burstein: Developer με ενεργή συμμετοχή στην κοινότητα του Drupal και εξειδίκευση στη χρήση του Drupal για τη δημιουργία social networks.
  • Χριστόφορος Κόρακας: Project manager του capacity4dev.eu, θα μιλήσει για τη χρήση του Drupal στις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.