Subscribe:

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Developers: Βελτιστοποιήστε τις ευκαιρίες σας

Σε e-mail που απέστειλε η Apple στους developers σημειώνονται μερικοί τρόποι τους οποίους μπορεί να εκμεταλλευτεί ο καθένας για να βελτιστοποιήσει τη δυνατότητα επιτυχίας του.
Τρία πράγματα που μπορούν να κάνουν σε πρώτη οι developers είναι τα in-app purchases, iAd και localization. Mε τα in-app purchases που παρουσίασε η Apple πριν αρκετούς μήνες οι developers μπορούν να προσφέρουν εξτρά περιεχόμενο, δυνατότητες και χαρακτηριστικά χρεώνοντας, βεβαίως, κάτι παραπάνω για αυτά. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει η δυνατότητα χρέωσης για updates εφαρμογών, ένα χαρακτηριστικό που ζητούν απεγνωσμένα οι developers. Επίσης, με τη λειτουργία αυτή εξαλείφονται σταδιακά οι light εκδόσεις εφαρμογών με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζει το τοπίο στο App Store.
Mε την αξιοποίηση του iAd οι developers μπορούν να προσφέρουν δωρεάν εκδόσεις εφαρμογών χωρίς να ρισκάρουν τα κέρδη τους αφού η ποιότητα των διαφημίσεων από το iAd είναι κλάσεις ανώτερη των ανταγωνιστών και οι πιθανότητες είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Τέλος, με το localization των εφαρμογών σας ανταποκρίνεστε σε ένα μεγαλύτερο κοινό και δημιουργείτε μια πιο άμεση σχέση με τον χρήστη.
Εμείς θα θέλαμε να ακούσουμε τις απόψεις σας και την εμπειρία σας ως developers πάνω στο θέμα.