Subscribe:

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

H Dell αποκαλύπτει tablet 10' με Windows 7

H Dell αποκαλύπτει tablet 10 ιντσών με Windows 7

H Dell επεκτείνεται στην αγορά των tablets με μια νέα συσκευή με οθόνη 10 ιντσών και λειτουργικό σύστημα Windows 7, η οποία απευθύνεται "σε χρήστες που έχουν ανάγκη μεγαλύτερη φορητότητα, αλλά και οργανισμούς ΙΤ που απαιτούν έλεγχο, ασφάλεια, καλύτερη διαχεριση και ενσωμάτωση με υπάρχουσες υποδομές". Το συγκεκριμένο tablet με επεξεργαστή Intel θα κυκλοφορήσει στα μέσα της χρονιάς, αλλά η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ή την τιμή του.

Το tablet ήταν ένα από τα 39 νέα προϊόντα που παρουσίασε η εταιρεία στο Dell Means Business event που έλαβε χώρα στο San Francisco στις 8 Φεβρουαρίου. Ανάμεσα σε αυτά, laptop, desktop, workstation και ένα μετατρέψιμο tablet, το Latitude XT3 [διάδοχος του ΧΤ2]. Το tablet με λειτουργικό Windows όμως θεωρείται πως είναι το σημαντικότερο προϊόν, επειδή είναι πιο βολικό για τις επιχειρήσεις, που μπορούν εύκολα να το εντάξουν στο ΙΤ σύστημα διαχείρισης που χρησιμοποιούν, ανέφερε ο Steven Lalla, αντιπρόεδρος της Dell.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο tablet θα κυκλοφορήσει και σε έκδοση με Android. Παρ' ότι δεν έχει αποκαλυφθεί η εμπορική τους ονομασία, καμία έκδοση δεν θα φέρει μάλλον την ονομασία Streak.

Via:e-pcmag.gr