Subscribe:

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Παρουσιάστηκε το νέο Sony Ericsson Yendo

Παρουσιάστηκε το νέο Sony Ericsson Yendo
Σήμερα η Sony Ericsson επίσημα παρουσίασε το πρώτο κινητό της σειράς Walkman με πλήρη οθόνη αφής και όνομα Yendο, το οποίο συνδυάζει την γνωστή ποιότητα του ονόματος Walkman στη μουσική με την εμπειρία χρήσης ενός   smartphone  .
Το Yendo συμπεριλαμβάνει όλες τις δημοφιλείς λειτουργίες των Walkman κινητών, όπως το TrackID, για να βρείτε το όνομα του τραγουδιού που ακούτε μόνο με ένα άγγιγμα και το MediaGo για να μεταφέρετε την μουσική σας από τον υπολογιστή.
Επιπλέον, με την εύκολη πρόσβαση στα δημοφιλή sites κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter και τη φωτογραφική μηχανή 2.0 Μegapixel μπορείτε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας απ’ευθείας, να τις στέλνετε σε φίλους σας και να πλοηγηθείτε εύκολα στο Internet, να κάνετε chat ή να στείλετε e-mail.
Το Yendo διαθέτει όλα τα παραπάνω σε ένα μικρό μέγεθος και με βολικό User interface με 4 γωνίες στην αρχική οθόνη αφής 2.6 ιντσών, όπου μπορείτε να βρείτε τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο πολύ για να έχετε άμεση πρόσβαση. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα διαφορετικά χρώματα των καλυμμάτων της συσκευής, διαφοροποιώντας έτσι το τηλέφωνό σας. Το Sony Ericsson Yendo Walkman είναι διαθέσιμο στα παρακάτω χρώματα: Μαύρο, Μπλε, Ροζ, Κόκκινο, Ασημί, Λευκό καθένα από τα οποία θα είναι διαθέσιμα από διαφορετικά δίκτυα και αλυσίδες.

Via:e-pcmag.gr