Subscribe:

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Πληκτρολόγιο Logitech Wireless Solar K750 για Mac, λειτουργεί με φωτεινή ενέργεια!


Πληκτρολόγιο Logitech Wireless Solar K750 για Mac



Η εταιρία παρουσίασε το νέο πληκτρολόγιο Logitech Wireless Solar K750 για Mac, το οποίο λειτουργεί με φωτεινή ενέργεια, ενώ με πλήρη φόρτιση μπορεί να λειτουργήσει έως και τρεις μήνες, ακόμη κι αν μείνει στο σκοτάδι!
Το πληκτρολόγιο Logitech Wireless Solar K750 για Mac λειτουργεί με την ενέργεια του φωτός, ακόμη και σε εσωτερικό χώρο! Αυτό συμβαίνει γιατί δεν χρειάζεται αποκλειστικά ηλιακό φως, καθώς φορτίζει και με φώτα εσωτερικού χώρου, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναασχοληθούμε με αλλαγή μπαταριών.
Μάλιστα, μια πλήρη φόρτιση επαρκεί για χρήση έως 3 μηνών, ακόμη κι αν το πληκτρολόγιο είναι στο σκοτάδι. Αν θέλουμε, μπορούμε να κατεβάσουμε μια ειδική εφαρμογή που μας ενημερώνει για το επίπεδο της μπαταρίας και μας ειδοποιεί πότε το πληκτρολόγιο χρειάζεται περισσότερο φως.
Πληκτρολόγιο Logitech Wireless Solar K750 για MacΤο νέο πληκτρολόγιο δεν περιέχει καθόλου PVC, ενώ η συσκευασία του είναι πλήρως ανακυκλώσιμη, έχοντας με αυτό τον τρόπο προβλέψει για την ελάχιστη δυνατή περιβαλλοντική επιβάρυνση.
Το Κ750 για Mac έχει μια κανονικού μεγέθους διάταξη πλήκτρων, αριθμητικό πληκτρολόγιο και όλα τα ειδικά πλήκτρα για περιβάλλον Mac, στις αντίστοιχες θέσεις.
Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των παραδοσιακών πληκτρολογίων, με τηναποκλειστική σχεδίαση πλήκτρων με κοίλη επιφάνεια, το Κ750 για Mac μας δίνει συνεχώς ταχύτερη, ανετότερη και πιο αθόρυβη πληκτρολόγηση.
Τέλος, τo Logitech Wireless Solar K750 για Mac διαθέτει την εξελιγμένη ασύρματη τεχνολογία της εταιρίας στα 2.4 GHz, που εξαλείφει καθυστερήσεις και απώλειες σήματος, ενώ η επικοινωνία με τον υπολογιστή γίνεται με τον μικροσκοπικό δέκτη Unifying, τύπου “plug and forget”, ο οποίος λόγω ελάχιστου μεγέθους μπορεί να είναι συνεχώς συνδεδεμένος πάνω πχ στο laptop μας!
To Logitech Wireless Solar K750 για Mac αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη (θα έρθει και Ελλάδα) από τον Αύγουστο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €79,99. Το πληκτρολόγιο βγαίνει σε 5 διαφορετικά χρώματα, ωστόσο τα 4 από αυτά για την ώρα πωλούνται μόνο στη Γερμανία.
Via:xblog.gr