Subscribe:

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Στο σπίτι του Gates δεν υπάρχουν συσκευές της Apple

Oι 'New York Times' πήραν μια συνέντευξη από την Melinda Gates, τη σύζυγο του ιδρυτή της Microsoft Bill Gates. Στο πλαίσιο αυτής η Melinda ρωτήθηκε για το αν στο σπίτι της οικογένειας χρησιμοποιούνται συσκευές της Apple.

Αρχικά η σύζυγος του Gates ερωτήθηκε αν διαθέτει ένα iPod. Και όπως ήταν αναμενόμενο η Melinda κατέχει, φυσικά, ένα Zune.

Στη συνέχεια η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα παιδιά του ζευγαριού. Πώς θα αντιδρούσε η μαμά Gates αν ο γιός ήθελε να αγοράσει ένα iPod; Φυσικά και σε αυτήν την ερώτηση απάντησε εταιρικά σωστά αναφέροντας ότι έχει κάνει, ήδη, αυτή τη συζήτηση με τα παιδιά της και τους έχει προτείνει ένα Zune ως εναλλακτική λύση.

Ωστόσο ο δημοσιογράφος δεν τα παρατούσε – ήθελε πάση θυσία να ανακαλύψει μια συσκευή της Apple στο σπίτι του Gates για να κάνει θέμα. Μάταια, όμως. Ούτε iPad, ούτε MacBook ούτε κάποια άλλη συσκευή της Apple εντοπίστηκαν στο σπίτι του Gates.

Στο τέλος η Melinda ρωτήθηκε για το αν υπάρχει αρκετός χώρος στην αγορά για την Apple και την Microsoft. Και ο δημοσιογράφος πήρε την εξής απάντηση.”H Microsoft κατασκευάζει προϊόντα και για τους Mac. Ωστόσο καλύτερα να μιλήσετε για αυτό με τον ίδιο τον Bill.»