Subscribe:

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Vodafone Smart II: Smartphone με 99 ευρώ! (hands on video)

Πρόσφατα η Vodafone διέθεσε στην αγορά μέσω των καταστημάτων της το νέο Vodafone Smart II. Πρόκειται για ένα smartphone το οποίο απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να αφήσουν στην άκρη το «απλό» κινητό τους και να περάσουν στον κόσμο των smartphone, χωρίς να ξοδεύσουν μία μικρή περιουσία, αφού θα τους κοστίσει μόλις 99 ευρώ.


Το Vodafone Smart II «τρέχει» το λειτουργικό Android 2.3 Gingerbread, που όπως μάθαμε δεν θα αναβαθμιστεί σε επόμενη έκδοση, κάτι που είναι καλό για τη συγκεκριμένη συσκευή, αφού δε θα είχε νόημα να αναβαθμιζόταν σε νεότερη έκδοση και να «σερνόταν» μετά.

Το κινητό διαθέτει έναν μονοπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 800 MHz, εσωτερική μνήμη 150 MB, που μπορείτε να επεκτείνετε με τη χρήση της κάρτας microSD 2GB που θα βρείτε στη συσκευασία και την οποία μπορείτε να φτάσετε μέχρι τα 32GB χρησιμοποιώντας άλλη κάρτα microSD, ενώ η μνήμη RAM του Smart II είναι 512MB.

Η οθόνη του Vodafone Smart II είναι 3.2 ιντσών LCD με ανάλυση 480 x 320 pixels, ενώ η κάμερα 3.2 Megapixel με LED φλας και δυνατότητα εγγραφής βίντεο ανάλυσης VGA που διαθέτει το κινητό θα σας επιτρέψουν να τραβήξετε σχετικά αξιοπρεπείς φωτογραφίες και βίντεο, που μπορείτε μετά να μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Facebook και το Twitter.

Κατά τα άλλα από ένα smartphone δε θα μπορούσαν να λείπουν δυνατότητες για σύνδεση μέσω δικτύων 3G/HSPA αλλά και Wi-Fi, δυνατότητες που υποστηρίζει το Vodafone Smart II.

Κάτι που κάνει το Vodafone Smart II ξεχωριστό είναι η δυνατότητα να αλλάζετε τα πίσω καλύμματα που «φοράει» η συσκευή ανάλογα με τη διάθεσή σας, αφού μπορεί το κινητό να διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα, ωστόσο η Vodafone διαθέτει στα καταστήματά της καλύμματα σε διάφορα χρώματα για να τα αλλάζετε πολύ εύκολα όπως και όποτε θέλετε.

Via:xlog.gr