Subscribe:

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

iPhone 4: στο κρύο....το κάνει κομμάτια!

Οι χαμηλές θερμοκρασίες έκαναν μια Νορβηγίδα να συνειδητοποιήσει ότι δεν κάνουν καλό στο iPhone 4 καθώς το έκαναν να σπάσει σε «κομμάτια». Η έκπληξη της συνεχίστηκε όταν πήγε στο service της Apple όπου της είπαν ότι η εγγύηση δεν καλύπτει τέτοιες περιπτώσεις.

Πιθανόν η αστοχία του iPhone 4 να έχει να κάνει με τις μεγάλες μεταβολές θερμοκρασίας. Όταν έγινε το συμβάν επικρατούσε θερμοκρασία περιβάλλοντος -12 βαθμούς Κελσίου, ενώ στο αυτοκίνητο της, όταν επιχείρησε να βγάλει το κινητό της για να διαπιστώσει τη θραύση του, είχε 20 βαθμούς Κελσίου.

Ως εκ τούτου πήγαινε σε ένα Apple Store για να της επισκευάσουν τη συσκευή βάση εγγύησης. Ωστόσο η Apple αρνήθηκε να το κάνει με τη δικαιολογία ότι οι προδιαγραφές του iPhone 4 δεν καλύπτουν τη λειτουργία του σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός!

Επίσημα το smartphone μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες μεταξύ μηδέν και 35 βαθμούς Κελσίου, όπως αναφέρει το 'Mobilecrunch'. Αυτό αφορά την περίπτωση που το κινητό είναι ανοικτό. Κλειστό μπορεί να αντέξει από θερμοκρασίες από -20 έως 45 βαθμούς Κελσίου.

VIA: pcnea.blogspot.com/