Subscribe:

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Amazon Cloud Drive, τώρα με δωρεάν χώρο για MP3 και ACC

Amazon Cloud Drive, τώρα με δωρεάν χώρο για MP3 και ACC
Θυμάστε το τρελό promo του Amazon με την Lady Gaga και το Born this way, σωστά; Αυτό που κόστισε 3.2 εκατομμύρια δολάρια χασούρα στο Amazon αλλά είχε σκοπό να μαζέψει όσους περισσότερους χρήστες. Αυτή ακριβώς η υπηρεσία με $20 τον χρόνο προσφέρει 20GB αποθηκευτικού χώρου που πλέον δεν μετράει καθόλου τον όγκο των δεδομένων που καταλαμβάνουν τα αρχεία MP3 και ACC. Με άλλα λόγια το Amazon φωνάζει στον κόσμο “φέρτε εδώ τα δεδομένα σας και σας χαρίζουμε την μουσική”.
Προφανώς η κίνηση έχει σκοπό να τραβήξει τα βλέμματα από το Google Music και το νέο iTunes με iCloud, ώστε οι χρήστες να ανεβάσουν δεδομένα και μουσική στους servers του Jeff Bezos. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το Amazon θα γνωρίζει τι μουσική αγοράζει ο χρήστης αλλά και τι μουσική έχει στην συλλογή του ώστε να προτείνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για νέες αγορές.
Αν οι χρήστες προτιμήσουν τον δωρεάν και άπειρο αποθηκευτικό χώρο του Amazon Cloud Drive και το Amazon Cloud Player για MP3 και ACC μένει να το δούμε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουμε αν οι χρήστες προτιμούν το δωρεάν από την ευκολία της Apple και του iCloud ή το όνομα του Google.

Via;pestaola.gr