Subscribe:

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

iPhone 4S vs iPhone 4: Στη μάχη της μπαταρίας σημειώσατε 2

Όταν ανακοινώθηκε το iPhone 4S ένα από τα σημεία που κέντρισε την προσοχή μας ήταν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.Η αύξηση της διάρκειας ομιλίας σε δίκτυο 3G, στις 8 ώρες από τις 7 ώρες του iPhone 4, ήταν καλοδεχούμενη ωστόσο η ελάττωση του χρόνου αναμονής κατά 100 ώρες (200 ώρες αναμονή για το iPhone 4S έναντι 300 ώρες αναμονής στο iPhone 4) ήταν απρόσμενη και αναμένεται να αποτρέψει πολλούς χρήστες από την απόκτηση του, ιδίως εάν οι χρήστες αυτοί είναι κάτοχοι του iPhone 4 και όχι κάποιου παλιότερου μοντέλου (iPhone 3G/3GS).
iPhone 4S battery times
Το iLounge δοκίμασε εκτενώς το iPhone 4S και συμπέρανε πως στην χρήση 3G δεδομένων, αναπαραγωγής αρχείων ήχου/βίντεο και καταγραφής βίντεο η μπαταρία του iPhone 4S παρουσιάζει μειωμένη διάρκεια χρόνου, έναντι στο iPhone 4! Όσον αφορά τους χρόνους που επιτεύχθηκαν κατά την αναπαραγωγή και καταγραφή βίντεο, αυτοί μπορούν να “δικαιολογηθούν” λόγο του ότι το iPhone 4S καταγράφει βίντεο 1080p έναντι 720p, ωστόσο τα νούμερα των υπόλοιπων μετρήσεων δεν είναι αυτά που θα επιθυμήσουμε να δούμε.
Όσον αφορά την χρήση δικτύου WiFi για περιήγηση στο διαδίκτυο και την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων μέσω FaceTime η διάρκεια της μπαταρία μεταξύ iPhone 4S και iPhone 4 μετρήθηκε στα ίδια επίπεδα. Το iPhone 4S παρουσιάζει βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας μόνο κατά την εκτέλεση κλήσεων.

Via:iphonehellas.gr