Subscribe:

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

CEATEC 2010: Sharp Lynx SH-10B smartphone

Ένα πρωτότυπο smartphone με Android λειτουργικό παρουσίασε η Sharp, το οποίο μοιάζει περισσότερο με μίνι laptop παρά με κινητό τηλέφωνο

H Sharp παρουσίασε, κατά τη διάρκεια της έκθεσης CEATEC, ένα ιδιαίτερο smartphone, το οποίο προκαλεί τις εντυπώσεις σε ποικίλα επίπεδα. Το «κινητό» είναι αναδιπλούμενο, με το ένα μέρος να φιλοξενεί την οθόνη και το άλλο το πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο.
Η οθόνη αφής έχει διαγώνιο 5 ίντσες και ανάλυση 960x480. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα της τάξης των 5Mpixels, ενώ παρέχεται υποστήριξη για ασύρματες τεχνολογίες, όπως Bluetooth, Wi-Fi και HSDPA.
Το λειτουργικό στο οποίο τρέχει η εν λόγω συσκευή είναι το Android στην έκδοση 1.6.
Αυτές είναι οι περισσότερες πληροφορίες που καταφέραμε να βρούμε σχετικά με το Lynx.
Αυτό που εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα –και όσο κι αν το έψαξα δεν κατάφερα να το καταλάβω- είναι πως πραγματοποιούνται οι φωνητικές κλήσεις. Γιατί εκτός αν υπάρχει ειδικό handsfree gadget, μέσω του οποίου θα μπορούν να γίνονται οι συνομιλίες, πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο (το οποίο δυστυχώς είναι στα γιαπωνέζικα, οπότε βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει για το τι λένε) και δώστε μας τις δικές σας εξηγήσεις.