Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Συσκευή USB δεν αναγνωρίζεται στα Windows 7? Υπάρχει Λυση

Μερικές φορές είναι η Motherboard USB σας μείνει σε μια "νεκρή" κατάσταση. Εάν αφαιρέσετε μια συσκευή USB και γρήγορα το τοποθετήσετε και πάλι, η σύνδεση USB δεν μπορεί να χειριστεί τα πολλά αιτήματα και μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί μέχρι να "επαναφορά" του.
Πώς να επαναφέρετε μια θύρα USB?

Απλά κλείστε το PC σας και αποσυνδέστε το για ένα λεπτό ή δύο

Διαγραφή Cache Συσκευών
Ένας άλλος κοινός λόγος για το USB drive δεν λειτουργεί είναι ότι η μνήμη cache η συσκευή σας είναι κατεστραμμένο. Αν έχετε προβλήματα με την εγκατάσταση συσκευών και ξαφνικά USB συσκευή σας σταματήσει να λειτουργεί, μπορείτε να καταργήσετε απλά την προσωρινή μνήμη της συσκευής και θα λειτουργήσει ξανά.
Η μνήμη cache συσκευή περιέχει τους οδηγούς όλων των συνδεδεμένων συσκευών σας, όπως τη συσκευή USB. Αν η μνήμη είναι σπασμένα (για οποιοδήποτε λόγο) USB stick σας θα σταματήσει να λειτουργεί αμέσως.
Μπορείτε να διαγράψετε με ασφάλεια το INF (Setup Πληροφορίες αρχείου) επειδή είναι μόνο ένα αρχείο cache και θα συζητηθούν εκ νέου δημιουργηθεί αυτόματα. Εάν αισθάνεστε άβολα τη διαγραφή ενός αρχείου συστήματος, μετονομάστε απλά.1. Ανοίξτε C:\Windows\System32\DriverStore
2. Μετονομάστε INFCACHE.1 to INFCACHE.old
 
Επανεκκίνηση και προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή USB σας και πάλι. Ας ελπίσουμε ότι δουλεύει τώρα.:P