Subscribe:

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Wozniak: To Android θα κυριαρχήσει!

O Wozniak για μια ακόμη φορά δεν μάσησε τα λόγια του και σε συνέντευξή του σε εφημερίδα [via] δήλωσε ότι το Android θα υπερισχύσει εν τέλει εναντίον του iPhone.
O Steve Wozniak, συνιδρυτής της Apple, αναφερόμενος στο Android δήλωσε ότι θα πιθανότατα θα είναι αυτό το λειτουργικό που θα κυριαρχήσει στην αγορά, όπως και τα Windows κυριάρχησαν στον κόσμο των PC. Ανέφερε, βέβαια, ότι το iPhone έχει ελάχιστα αδύναμα σημεία χωρίς σοβαρά προβλήματα και γκρίνιες με κυρίαρχο σημείο την ποιότητα στην οποία δεν υπάρχει αντίπαλος. Ωστόσο, σημείωσε ότι τα Android τηλέφωνα έχουν περισσότερα χαρακτηριστικά και προσφέρουν ένα μεγαλύτερο εύρος επιλογών για τους καταναλωτές με συνέπεια κάποια στιγμή η ποιότητα και η ικανοποίηση των χρηστών να συμβαδίσουν με αυτά του iOS. Όσον αφορά τη Nokia δήλωσε ότι πρόκειται για μια εταιρεία παλαιάς γενιάς και ότι επείγει να παρουσιάσει κάτι καινούργιο για τη νέα γενιά.
Ένα άλλο σημείο άξιο αναφοράς είναι ότι παραδέχτηκε δημοσίως το γεγονός της συνεργασίας της Apple με γνωστή Γιαπωνέζικη εταιρεία ηλεκτρονικών συσκευών το 2004 για την κατασκευή ενός καινοτόμου τηλεφώνου. Η Apple αργότερα ακύρωσε το project επειδή δεν ήταν κάτι το επαναστατικό που θα εξέπληττε τον κόσμο χωρίς, όμως, να υπολείπεται  της ποιότητας. Όπως όλοι γνωρίζουμε το 2007 η Apple παρουσίασε το iPhone και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.