Subscribe:

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

H Google ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το iPad

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Dive Into Mobile του All Things D o Αndy Rubin της Google έδειξε σε demo την επόμενη έκδοση του λειτουργικού που θα ανταγωνιστεί το iPad.
Απ’ότι φαίνεται η Google είναι πλέον σχεδόν έτοιμη μετά από ένα χρόνο να παρουσιάσει ένα λογισμικό για tablets και συγκεκριμένα μια έκδοση του Android που θα ανταγωνιστεί ευθέως το iPad. O Andy Rubin παρουσίασε το Android Honeycomb σε μια πρωτότυπη συσκευή tablet της Motorola, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει του χρόνου. Ίσως, η Samsung να καταλάβει ότι δεν μπορεί να δημιουργεί tablet συσκευές με λογισμικό που δεν έχει φτιαχτεί για αυτό το σκοπό και να το συνειδητοποιήσουν και οι καταναλωτές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο site του συνεδρίου.
H συσκευή της Motorola (λογικά και πολλές άλλες) θα κυκλοφορήσει του χρόνου χωρίς να έχει δοθεί κάποιο συγκεκριμένο πλάνο. Η κυκλοφορία τους θα συμπέσει με αυτή του iPad 2 καθώς και του PlayBook της RIM.
O Andy Rubin είπε και κάποια άλλα πράγματα για την Apple. Σχετικά με το iPhone δήλωσε ότι όλοι «αγκαλιάζουν» τη συσκευή και ότι οι περισσότεροι developers δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με την έγκριση των εφαρμογών τους. Παραδέχτηκε ότι τα προϊόντα της Apple προωθούν μια συγκεκριμένη καλή εμπειρία χρήσης και γραφικό περιβάλλον με ομοιομορφία στις εφαρμογές. Για το iTunes, από την άλλη, δήλωσε ότι είναι μια κακή εμπειρία.