Subscribe:

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Windows 8 Με 3D interface?

Νέες φήμες κυκλοφόρησαν στο Web σχετικά με τα Windows 8. Αν πιστέψει κανείς τα όσα αναφέρει το ιταλικό site windows8italia, τότε τα Windows 8 θα περιέχουν δύο διαφορετικές επιφάνειες εργασίας. Η έκδοση Premium θα έχει την κωδική ονομασία Wind και θα διατίθεται μόνο με 64Bit έκδοση των Windows 8.

Eπιπλέον η επιφάνεια εργασίας Wind θα τρέχει σε high end notebooks όπως και σε υπολογιστές desktop με ισχυρή κάρτα γραφικών. Ο λόγος προφανής: το Wind σύμφωνα με το δημοσίευμα θα απαιτεί έως 170MB μνήμη video και θα προσφέρει μια πλήρη 3D απεικόνιση. Ωστόσο δεν θα έχει πρόβλημα να λειτουργήσει και σε οθόνες που δεν υποστηρίζουν το 3D.

To Wind interface θα προσαρμόζεται δυναμικά στο τρόπο συμπεριφοράς του χρήστη και θα καταγράφει τις συνήθειες του. Το Windows8italia επιβεβαίωσε επίσης τη βελτιστοποιημένο mode εξοικονόμησης ενέργειας των Windows 8. Το λειτουργικό θα χρειάζεται 3-6 δευτερόλεπτα ώστε να αποθηκεύσει όλα τα ανοικτά έγγραφα και εφαρμογές για να πάει σε Sleep Mode. Και τέλος αναφέρθηκε για άλλη μια φορά ότι τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν σε μια 32Bit και μια 64Bit έκδοση και όχι σε μια 128Bit έκδοση.