Subscribe:

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

HTC Edge,το πρώτο Tegra 3 quad core Android smartphone


HTC Edge, το πρώτο Tegra 3 quad core Android smartphone
Είναι το HTC Edge ή τουλάχιστον έτσι λένε και πρόκειται για το πρώτο quad core Android κινητό με NVIDIA Tegra 3 chip (Kal-El). Φαίνεται μάλιστα ότι το HTC Edge, αν τελικά ονομαστεί έτσι, θα τρέχει και τους 4 πυρήνες στο 1.5GHz. Αν οι φήμες και το leak επιβεβαιωθούν τότε το νέο κινητό θα εμφανιστεί με κάμερα 8 megapixel, 1GB RAM, οθόνη 4.7 ιντσών, Beats Audio και πάχος μόλις 1 εκατοστό. Στα ηλεκτρονικά κυριαρχεί HSDPA 21Mbit που αναλαμβάνει να οδηγήσει το Android 3.2 ή Android 4.0 χωρίς όμως να είναι σίγουρο ακόμα ακόμα.
Το HTC Edge αναμένεται να είναι το επόμενο βήμα μετά το HTC Rezound κάτι που πιθανότατα σημαίνει ότι παρά την μεγαλύτερη οθόνη θα έχει την ίδια HD 720p ανάλυση οθόνης αλλά και το Android Ice Cream Sandwich. Φαίνεται ότι το HTC Edge θα είναι το πρώτο κινητό με Sense 4.0 UI ενώ θα ενσωματώνει Bluetooth 4.0 αλλά και 32GB μνήμης.
Με λίγα λόγια, η HTC φαίνεται να ετοιμάζει το νέο high end smartphone του 2012 με ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί σε software στον κόσμο του Android αλλά και σε hardware σε ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί σε quad core επεξεργαστή, Bluetooth 4.0 και 3G / HSDPA. Υπομονή και σύντομα θα μάθουμε περισσότερα.



Via:pestaola.gr