Subscribe:

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Αυτή είναι η πλάτη του νέου iPhone

back case
Η ιστοσελίδα iFixyouri έχει στην κατοχή της μερικά νέα κομμάτια από το μπροστινό και πίσω μέρος που απ’ ότι φαίνεται ανήκουν στο επόμενο iPhone της Apple. Από τις φωτογραφίες φαίνεται για παράδειγμα το μικρότερο dock connector που οι πρόσφατες φήμες θέλουν το νέο iPhone να διαθέτει με τον έξτρα χώρο που περισσεύει να χρησιμοποιείται λογικά για την ενίσχυση των ηχείων σε ήχο και ποιότητα. Μάλιστα, ο προμηθευτής που πουλάει αυτά τα μέρη ισχυρίζεται ότι δεν προσφέρονται μόνο σε μαύρο και άσπρο χρώμα αλλά και και σε τουλάχιστον άλλα δύο που, βέβαια, μπορεί να μην βγουν ποτέ στην κυκλοφορία.
Από τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα για το μέγεθος της συσκευής και για το αν θα έχει οθόνη 4 ιντσών όπως υποστηρίζουν οι φήμες αλλά μπορούμε να διακρίνουμε μια υποδοχή στο κάτω μέρος, ίσως για τα ακουστικά. Σημειώνεται ότι η αξιοπιστία του εν λόγω προμηθευτεί έχει επαληθευτεί και στο παρελθόν, οπότε έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.
U P D A T E [29/5/2012, 18:47]
Το 9to5Mac δημοσιεύει άλλη μία σειρά φωτογραφιών για το υποτιθέμενο νέας γενιάς iPhone που μπορείτε να δείτε παρακάτω:
Όπως μπορείτε να δείτε ο σχεδιασμός επιβεβαιώνει τις φήμες για μακρύτερο iPhone με το ίδιο πλάτος και μεταλλική πλάτη. Όπως φαίνεται, μάλιστα, υπάρχει μικρότερο dock connector και το headphone jack μετακινήθηκε στο κάτω μέρος της συσκευής. Επίσης, ίσως, πρόκειται για το πρώτο unibody iPhone αφού η κεραία φαίνεται να είναι ενσωματωμένη στο μεταλλικό κομμάτι της πλάτης επιτρέποντας στην Apple περισσότερη ελευθερία χώρου για το εσωτερικό της συσκευής. Παρατηρούμε, επίσης, και μια τρίτη τρύπα ανάμεσα στην κάμερα και το flash που μάλλον είναι το μικρόφωνο που από μπροστά μετακινείται στο πίσω μέρος της συσκευής. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες ο σχεδιασμός αυτός αφορά πρωτότυπο iPhone που απορρίφθηκε από την Apple αρκετά νωρίς αλλά απ’ ότι φαίνεται τα κομμάτια διαρρεύσαν τώρα.

Via:iphonehellas.gr