Subscribe:

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Έτοιμο το πρώτο video game με αφορμή το θάνατο του bin Laden


Osama bin Laden video game
Χρειάστηκε λιγότερο από μία εβδομάδα για να κάνει την εμφάνισή του το πρώτο video game με θέμα την επιχείρηση των Αμερικανών που κατέληξε στο θάνατο του Osama bin Laden. Πρόκειται για ένα έκτακτο επεισόδιο της multiplayer σειράςKuma War II.

Η Kuma Games ανέπτυξε το νέο επεισόδιο σε χρόνο-ρεκόρ, με βάση τις έως τώρα διαθέσιμες πληροφορίες που έχουν δώσει στη δημοσιότητα οι Αμερικανοί. Το παιχνίδι παίζεται αποκλειστικά στοInternet και οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες: η μία έχει το ρόλο της ομάδας SEALτου αμερικανικού ναυτικού και η άλλη αποτελείται από τους σωματοφύλακες του επικηρυγμένου Σαουδάραβα. Στο παιχνίδι συμμετέχει κι ο ίδιος ο bin Laden, αλλά ελέγχεται από AI και όχι από κάποιον παίκτη. Ο στόχος των SEAL είναι να βρουν και να σκοτώσουν τον bin Laden, υπάρχουν όμως και παραλλαγές, όπως το να διαφύγουν με τη σορό του διαβόητου τρομοκράτη ή να βρουν σχέδια για τις επόμενες επιθέσεις της al Qaeda.

Μην περιμένετε, πάντως, γραφικά τελευταίας γενιάς. Η σειρά Kuma War II έχει χτιστεί πάνω σε μια παλιά έκδοση της Valve Source Engine, οπότε τα γραφικά δε διεκδικούν δάφνες ποιότητας.

Via:e-pcmag.gr