Subscribe:

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Developers: πέντε συμβουλές για να προσέξουν την εφαρμογή σας στην Apple

app store
Με τις πάνω από 700 χιλιάδες εφαρμογές που διατίθενται στο App Store είναι κατανοητή η δυσκολία διάκρισης των νέων developers στο οικοσύστημα της Apple. Παρακάτω ακολουθούν πέντε συμβουλές από έναν πρώην μηχανικό της Apple, τον Matt Drance, στο πως να αυξήσετε τις πιθανότητες να προβληθεί η εφαρμογή σας στην κύρια σελίδα του App Store επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο έναν ελάχιστο βαθμό επιτυχίας.
  • Προσπαθήστε να προβληθείτε μέσα από συγκεκριμένες ιστοσελίδες/blogs. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. Οι εργαζόμενοι στην Apple μοιάζουν αρκετά με τους οπαδούς της Apple. Διαβάζουν πολλές κοινές ιστοσελίδες με εσάς.
  • Είναι σημαντικό η εφαρμογή σας να δουλεύει καλά και να είναι καλοσχεδιασμένη ανεξάρτητα του τι κάνει.
  • Ένα καλό βίντεο επίδειξης είναι μια σπουδαία αρχή. Επικεντρωθείτε στις δυνατότητες της εφαρμογής και σε τίποτα άλλο.
  • Χρησιμοποιήστε νέα χαρακτηριστικά του iOS όταν αυτά γίνονται διαθέσιμα κάθε χρόνο. Χρησιμοποιώντας νέα πράγματα έχετε αμέσως την προσοχή της Apple. Για παράδειγμα, οι εφαρμογές  μεταφοράς (transit apps) θα διαδραματίσουν σπουδαίο ρόλο στο iOS 6 και θα προβληθούν σίγουρα από την Apple.
  • Πηγαίνετε σε events, όπως για παράδειγμα το WWDC όπου μπορείτε να μιλήσετε για την εφαρμογή σας σε ανθρώπους της Apple, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορεί να την δείξουν και σε ανθρώπους στο Cupertino.
Via:iphonehellas.gr